Ayni bağış kabul ediyor musunuz?

Kullanılmamış kıyafetler, beyaz eşya, mobilya, jeneratör, elektronik eşya, battaniye, çocuk bezi, paketlenmiş gıda yardımı gibi ayni yardımlarınızı kabul ediyoruz.

Bağışımı muhtaçlara nasıl ulaştırabilirim?

Müdafaa-i İslam Hareketi Derneği merkezine gelerek elden nakdi bağışta bulunabilirsiniz.

Online bağış sistemini kullanarak internet üzerinden bağış yapabilirsiniz.

Bağışınızı sitemizde yer alan banka hesap numaralarına havale/EFT ile gönderebilirsiniz.

Bankalar veya online bağış yoluyla yaptığım bağışın ulaşıp ulaşmadığını nasıl öğrenebilirim?

Bağışınızı yaparken bırakacağınız cep telefonu numarasına bağış bilgileriniz iletilecektir.

Ayrıca  0212 435 4 435 numaralı telefondan derneğimizi arayarak bağışınızla ilgili bilgi alabilirsiniz.

Dernek merkezine hangi zaman aralığında bağış yapabilirim?

Dernek merkezimiz için bağış saatleri hafta içi 09:00’dan 19:00’a kadar, Cumartesi – Pazar 10:00’dan 17:00’a kadardır.

Geçmiş döneme ait bağışlarımı öğrenebilir miyim?

Evet öğrenebilirsiniz.  Dilerseniz web sitemizdeki online işlem merkezi üzerinden kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek kendinize ait olan kullanıcı hesabında kontrol edebilirsiniz.

Dolu kumbaramı nereye teslim edebilirim ve boş kumbara nerden alabilirim?

İstanbul içinde ikamet ediyorsanız kumbaralarınız dolduğunda buraya tıklayarak kumbara talep formu doldurarak alımını sağlayabilir veya boş kumbara talebinizi yapabilirsiniz. İstanbul dışı için işlemlerde 0212 435 4 435 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Bağışlarımı düzenli ödeme talimatı ile yapabilir miyim?

Evet yapabilirsiniz. Dilerseniz online bağış bölümünden kredi kartı düzenli ödeme talimatı seçeneğinden yapabilirsiniz veya hesabınız olan bankayla görüşerek havale yöntemiyle düzenli ödeme talimatı verebilirsiniz.

Yurt dışından nasıl bağış yapabilirim?

Yurt dışından göndereceğiniz bağışları euro veya dolar hesaplarımıza SWIFT kodu ile birlikte EFT yapabilirsiniz. Kredi kartı kullanıyorsanız online bağış yapabilirsiniz.

Derneğinize yardım malzemesi bağışlamak istiyorum, almaya gelir misiniz?

Bağışçılarımızdan yapacakları ayni yardımları öncelikle kendi imkânlarıyla bize ulaştırmalarını rica ediyoruz. Ancak imkânı olmayan bağışçılarımız İstanbul içerisinde ikamet ediyorlarsa 0212 435 4 435 numaralı telefondan vakfımızı arayarak bağışlamak istedikleri ürünler hakkında bilgi verebilirler.

Online bağışlar için makbuz alabilir miyim?

Online olarak yaptığınız bağışları kredi/banka kartınızla yaptığınız için makbuz kesilememekte, kart ekstreniz geçerli olmaktadır.

Gayrimenkul bağışları alıyor musunuz? Bu tür bağışları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Derneğimize gayrimenkul bağışı yapılabilmektedir. Bağışlanan gayrimenkulün kullanımıyla ilgili olarak bağışçı tarafından özel bir şart belirtilmemişse tüm menkul veya gayrimenkul bağışlar ile nakdi bağışlar derneğimizin ülke ve bölgelerde tespit ettiği ihtiyaç durumuna göre hazırladığı projelerin hayata geçirilmesinde kullanılmaktadır. Bağışlanan gayrimenkul için özel bir şart belirtilmişse (yetim, eğitim, cami vb.) bağışın geliri o yönde kullanılmaktadır.

İstanbul dışından topladığımız ayni yardımları size nasıl ulaştırabiliriz?

İstanbul dışından yapmak istediğiniz bağışlarınızı kargoyla derneğimize ulaştırabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için 0212 435 4 435 numaralı telefondan derneğimizi arayabilirsiniz. Ayni bağış olarak kullanılmamış kıyafetler, beyaz eşya, mobilya, jeneratör, elektronik eşya, battaniye, çocuk bezi, paketlenmiş gıda yardımı gibi ürünler kabul ediyoruz.

Herhangi bir ülkeye şartlı bağış yapmak istiyorum, nasıl bir yol takip etmeliyim?

Derneğimize şartlı bağışta bulunacak bağışçımız bağışını bankadan yapıyorsa açıklama kısmına şartını yazarak, bağışını dernek merkezimize gelerek elden yapıyorsa görevliye şartını bildirerek bağışının istediği alanda kullanılmasını sağlar.